bekendheid nog even verlengen

Deze EOTB-deelnemer was eerder al te zien in Lang Leve De Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVDeze EOTB-deelnemer was eerder al te zien in Lang Leve De Liefde
RTL

Hij kwam met een bijzondere entree de 'Ex on the Beach: Double Dutch'-villa binnen: Hakan. De danser gaf eerst een lesje striptease aan de mannen om vervolgens zelf de villa vol drama te betreden. Nu blijkt dat Hakan al eerder op televisie te zien was.

"Je gaat een beetje nat worden, maar boeien"

Hakan deed vorig jaar mee aan Lang Leve De Liefde. Ook toen pronkte hij al met zijn gespierde lichaam. Hij vroeg zijn date namelijk om foto's van hem te maken. Onder de douche. Bijna naakt. "Ik wil bathroom pictures", instrueerde hij zijn date. "Je gaat een beetje nat worden, maar boeien. Het is gewoon een portretfoto. Je pakt gewoon mijn hand, alles. Maar je kan niks zien."

Hakan in Ex on the Beach: Double Dutch© MTV
Hakan in Ex on the Beach: Double Dutch

Zijn date Ekaterina pakte meteen haar camera en dook in de badkuip om zo steamy foto's van de halfnaakte Hakan te schieten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hakan en Ekaterina hadden een enorme klik en verlieten het SBS-programma als stel. Helaas hield de liefde geen stand en besloot Hakan zijn tijd op televisie nog even te verlengen in Ex on the Beach.

EOTB-deelnemer Lesley onthult in onze online serie Shots Fired dat zij juist niet zo'n klik had met Hakan. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Ex on the BeachLang Leve de Liefde