op zoek naar de gouden

9 tips binnen over zaken Nikkie de Jager en René van der Gijp

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP9 tips binnen over zaken Nikkie de Jager en René van der Gijp
RTL

De politie heeft negen tips binnengekregen over de overvallen op bekende en vermogende Nederlanders, onder wie Nikkie de Jager (27) en René van der Gijp (60). Dat meldt de politie nadat dinsdag in 'Opsporing Verzocht' aandacht aan de zaken is besteed.

In de uitzending werd bekendgemaakt dat het Openbaar Ministerie 10.000 euro heeft uitgeloofd aan degene met de gouden tip die leidt tot nieuwe aanhoudingen. Ook werden er beelden getoond van de daders.

10.000 euro voor gouden tip die leidt naar overvallers Nikkie de Jager
Lees ook

10.000 euro voor gouden tip die leidt naar overvallers Nikkie de Jager

Er werd bij de overvallen gebruikgemaakt van verschillende wapens en geweld. De overvallers werkten in wisselende samenstellingen. Een deel van hen, acht overvallers, werd in december al aangehouden. Zeven van hen zitten nog vast en dat zijn allemaal mannen tussen de 19 en 32 jaar oud.

In het programma lichtte de politie toe vooral nog op zoek te zijn naar een van de verdachten die betrokken waren bij overvallen in Dordrecht, Ridderkerk en Uden. Ook als mensen informatie hebben over de verdachten die al vastzitten, maken ze kans op een deel van het tipgeld.

Lees meer over
Nikkie de JagerRene van der Gijp