Dat is van lil' duur

Muziek Lil' Kleine toch weer gedraaid op FunX

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPMuziek Lil' Kleine toch weer gedraaid op FunX
RTL

Radiozender FunX heeft besloten om toch weer de muziek van rapper Lil' Kleine (26) te draaien. Dat meldt een woordvoerder van het radiostation aan 'Shownieuws'. Eerder liet de zender weten zijn muziek voorlopig te boycotten na een vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes (31).

"Door het verhaal van Lil’ Kleine is wel zichtbaar geworden dat er veel stigma en taboe heerst rondom dit onderwerp"

'FunX draait Lil' Kleine inmiddels weer: er is geen aanklacht meer tegen hem. Door het verhaal van Lil’ Kleine is wel zichtbaar geworden dat er veel stigma en taboe heerst rondom dit onderwerp, daar blijven ze samen met het publiek en de dj’s het gesprek over voeren', aldus een woordvoerder aan de nieuwssite. 

Moeder Lil' Kleine laat zich voor het eerst uit over de situatie
Lees ook

Moeder Lil' Kleine laat zich voor het eerst uit over de situatie

De mediastorm rondom het koppel is nog altijd niet gaan liggen. Zo deelden de twee afgelopen week nog een video met daarin het volgende bericht: "Hi lieve mensen, even een berichtje namens mij en Jor", begint Jaimie. "Wij denken dat dit nodig is omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens verspreid zien worden, met name door de media en op online platforms over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen. We voelden ons de laatste week verplicht om even rust te nemen en alles te laten bezinken, maar hoe rustiger we werden hoe meer verhalen er kwamen. En dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen."

Volgens het tweetal zijn ze 'de liefste ouders' voor hun zoontje Lío en zullen ze hem nooit in gevaar brengen. Ook willen ze benadrukken dat er géén sprake is geweest van fysiek geweld die beruchte avond. "Natuurlijk maken wij ruzie en raken we soms verhit, en we snappen dat we een voorbeeldfunctie hebben. Dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruziemaken oké is, maar wat er nu wordt verspreid doet ons ontzettend veel pijn."

Hun hele reactie is hier terug te lezen. 

Entertainmentdeskundige Rob Goossens vindt de verklaring maar ongeloofwaardig. Aan de desk bij RTL Boulevard legt hij uit waarom, zoals hieronder is terug te zien. 

Lees meer over
Lil KleineJaimie VaesRadioMuziek