one happy family

Maxime en Claire genieten ervan dat Martien en Erica weer dichtbij wonen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @maximemeiland Maxime en Claire genieten ervan dat Martien en Erica weer dichtbij wonen
RTL

De familie Meiland is weer herenigd. Terwijl Maxime (25) maanden geleden al met vriend Leroy in haar Noordwijkse stulpje is neergestreken, is ook de verhuiswagen bij Erica (57) en Martien (59) voorgereden. De hele familie woont weer bij elkaar in de buurt aan de Nederlandse kust. Kleine Claire (3) kan haar geluk niet op.

"Met de kleine snoeperd bij opa en oma hun nieuwe stulpje"

De Meilandjes hebben niet meer zoveel grond als in Hengelo, maar er is in ieder geval genoeg ruimte voor Claire om te spelen. Op Instagram deelt Maxime trots foto's van zichzelf en haar oogappel. Claire lijkt het nieuwe huis van opa en oma goed te keuren. Het houten kinderhuisje dat ze in Hengelo had is weliswaar gesneuveld, maar ze heeft er een schommel voor in de plaats gekregen. 'Met de kleine snoeperd bij opa en oma hun nieuwe stulpje', schrijft Maxime bij de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondernemers Hengelo gaan de Meilandjes missen
Lees ook

Ondernemers Hengelo gaan de Meilandjes missen

Het nieuwe huis kent wel een groot probleem: de glurende fans teisteren de nieuwe buurt van de Meilandjes. Het gaat zelfs zover dat de familie een hek moet plaatsen om hun villa hermetisch af te sluiten voor de pottenkijkers, aldus De Telegraaf. Bovendien is afscheid nemen van de Achterhoek niet zo makkelijk, laten ze in onderstaande video weten. 

Lees meer over
Martien MeilandErica MeilandMaxime Meiland