maf verhaal

Chantal noemt Aron van MAFS haar 'grote liefde'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @aronvanthulChantal noemt Aron van MAFS haar 'grote liefde'
RTL

Het leven kan soms raar lopen als je een deelnemer van 'Married At First Sight' bent. Chantal Huf en Aron van het Hul deden mee aan verschillende seizoenen, maar hebben elkaar nu toch helemaal gevonden. Althans, dat beweert Chantal met de volgende gezellige kiekjes op Instagram.

"Eindelijk weer samen"

Heel goede vrienden of geliefden, wie zal het zeggen? Hoe dan ook noemt (of grapt) Chantal bij de volgende foto's dat Aron, eerder getrouwd met Monique, haar grote liefde is. Aron plaatst dezelfde foto én een foto van andere MAFS'jes met de tekst 'eindelijk weer samen 😍'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Knipperlicht is er niets bij: MAFS-Chantal weer single
Lees ook

Knipperlicht is er niets bij: MAFS-Chantal weer single

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal kon RTL Boulevard niet telefonisch te woord staan, maar Aron wilde - vanuit haar woning - wel vertellen hoe de vork volgens hem in de steel zit. Aron houdt vol dat hun relatie puur vriendschappelijk is. Van een relatie is volgens hem dus geen sprake. De foto's van hen samen waren gemaakt voor de nieuwe winkel van Kimberly, ook een oud-deelnemer van Married At First Sight. 

Om aandacht zit Aron in ieder geval niet verlegen. Na zijn deelname aan het liefdesexperiment krijgt hij honderden berichten van geïnteresseerde vrouwen die wel een beschuitje met hem willen eten, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

Lees meer over
Married at First Sight