soel niet makkelijk geweest zijn

Sarah van Soelen doet boekje open over tijd van verslaving

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSarah van Soelen doet boekje open over tijd van verslaving
RTL

Sarah van Soelen (25) en haar vader Rudolf vertellen in een interview met 'Story' openhartig over de periode van verslaving die achter haar ligt. De kersverse vriendin van André Hazes (27) zegt veel in het geniep te hebben gedaan, waardoor zelfs haar ouders niet doorhadden dat ze afhankelijk werd van coke en alcohol. Uiteindelijk belandde ze in een afkickkliniek.

"Ongelooflijk dat wij dat nooit hebben gezien"

Samen met haar vader praat ze over de moeilijke periode, die eind 2019 plaatsvond. Ze was verslaafd aan cocaïne en alcohol. "Dat hebben Sarahs moeder en ik onszelf enorm kwalijk genomen", reageert haar vader Rudolf van Soelen, die toevoegt niets door te hebben gehad. "Het gebeurde onder onze neus. Maar dat gebeurt vaak, in dit soort gevallen. Dan ben je familieblind." Uiteindelijk heeft een vriend van Sarah dusdanig op haar ingepraat dat ze het aan haar ouders heeft verteld. "Toen is Sarah op een zondagnacht uit de kast gekomen en heeft ze alles verteld. Het is ongelooflijk dat wij dat nooit hebben gezien."

Sarah van Soelen trots op schoonmoeder Rachel Hazes
Lees ook

Sarah van Soelen trots op schoonmoeder Rachel Hazes

Sarah, die na de bekendmaking 1,5 jaar in een kliniek heeft doorgebracht, neemt hen dat allerminst kwalijk. "Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dat is wel herkenbaar. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen."

Ook vertelt ze in het interview dat Rudolf niet haar biologische vader is. Met hem heeft ze geen contact meer. "Dat is geen gemis. Als iemand er nooit is geweest... Het is zo gelopen. Dat is een afgesloten hoofdstuk." Het is dan ook Rudolf die voelt als haar echte vader: "Hij is de liefste man die er bestaat."

Sarah heeft het helemaal gemaakt bij haar nieuwe schoonmoeder Rachel Hazes. Zij vertelde vol trots over het nieuwe liefje van haar zoon:

Lees meer over
Sarah van SoelenAndré Hazes jr.André HazesRachel HazesVerslaafd