love does cost a thing

'Jennifer Lopez overweegt verhuizing naar Los Angeles voor Ben'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Jennifer Lopez overweegt verhuizing naar Los Angeles voor Ben'
RTL

Jennifer Lopez (51) lijkt de volgende stap te nemen in haar relatie met Ben Affleck (48). Nadat de zangeres afgelopen weekend al werd gespot bij het huis van Affleck in Brentwood, werd ze ook gezien tijdens een bezoek aan een aantal scholen in Los Angeles. Dit zou er volgens 'TMZ' op duiden dat J.Lo een verhuizing van Miami naar Los Angeles overweegt.

"Ze weet dat de kinderen het moeilijk hebben gehad met de breuk van Alex Rodriguez, maar vinden het ook fijn om hun moeder weer gelukkig te zien"

Emme en Max (13), de kinderen die Jennifer deelt met haar ex-man Marc Anthony, wonen al jaren in Miami en gaan daar naar een peperdure privéschool. Het feit dat hun moeder nu naar een school aan de Amerikaanse westkust kijkt, doet insiders vermoeden dat 'Jenny from the Block' zich bij Ben wil voegen in Californië, waar zijn kinderen wonen en naar school gaan.

Hij deelt dochters Violet (15) en Seraphina (12) en zoon Samuel (9) met zijn ex-vrouw Jennifer Garner. Jennifer heeft al jaren een huis in Los Angeles, dus de omgeving is bekend voor haar en de kinderen.

'Ben Affleck en Jennifer Lopez smoorverliefd gespot'
Lees ook

'Ben Affleck en Jennifer Lopez smoorverliefd gespot'

"Emme en Max zijn Jennifers prioriteit, hun geluk staat voor haar op de eerste plaats. Ze zou nooit zomaar een radicale beslissing nemen zonder aan hen te denken. Ze weet dat de kinderen het moeilijk hebben gehad met de breuk van Alex Rodriguez, maar vinden het ook fijn om hun moeder weer gelukkig te zien", aldus een bron.

Lees meer over
Jennifer LopezBen Affleck