i woke up like this

Make-uploze Bridget Maasland deelt 'net uit bed-look'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @bridgetmaaslandMake-uploze Bridget Maasland deelt 'net uit bed-look'
RTL

Haren perfect in de krul, de ogen nog wat extra aangezet, waardoor ze sprekender lijken... Wie een blik op het Instagram-account van Bridget Maasland (46) werpt, ziet gepolijste foto's voorbijkomen. Maar dat de RTL Boulevard-presentatrice niet bang is om zichzelf zonder make-up aan de buitenwereld te laten zien, bewijst ze deze ochtend met de volgende foto's.

"Morning"

Bridget wordt net als iedere andere vrouw wakker zonder make-up, met misschien wat kreukels in het gezicht en haar dat alle kanten opstaat. Hoe dat er dan ongeveer uitziet, laat ze nu op Instagram zien. 'Morning', schrijft ze waarbij ze de hashtags 'netuitbedlook' en 'netuitbedhaar' gebruikt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bridget Maasland over botoxgebruik: 'Spuit er zeker wel wat in'
Lees ook

Bridget Maasland over botoxgebruik: 'Spuit er zeker wel wat in'

Een goede nachtrust (en een nieuwe liefde) is niet het enige geheim achter Bridgets frisse net uit bed-voorkomen. In haar podcast Bridget & Friends: chickchat vertelt ze dat ze zelf weleens bij de botoxdokter langsgaat. "Ik ga ook weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt", begint ze over haar botoxgebruik. "Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uitzie. Zonder dat je dan helemaal strak getrokken wordt."

Anno 2021 doet menig vrouw aan botox en/of fillers. Maar, zo waarschuwt Nikkie Plessen: pas op voor de zogenaamde filler-parties. Ze waarschuwt voor de alternatieve variant van de tupperware-parties. 

Lees meer over
Bridget Maasland