Dyandere look

Compleet nieuwe look voor Dyantha Brooks

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPCompleet nieuwe look voor Dyantha Brooks
RTL

Presentatrice Dyantha Brooks heeft een gloednieuwe look. Op haar Instagram Stories is te zien hoe ze haar haren heeft laten invlechten.

"Dat was een heel spannend moment"

Op de foto, die hieronder te zien is, maakt ze een spiegelfoto van haar ingevlochten haar. Ook haar zoontje, Davis, is te zien op het kiekje. Wat verder opvalt is hoe lang haar haar inmiddels is gegroeid, tot aan haar zij. 

Roze wolk Dyantha Brooks ver te zoeken na bevalling: voelde niets
Lees ook

Roze wolk Dyantha Brooks ver te zoeken na bevalling: voelde niets

Dyantha Brooks© Instagram @dyanthabrooks
Dyantha Brooks

Vorig jaar vertelde Dyantha nog openhartig over de bevalling van haar zoon Davis, alweer ruim drie jaar geleden. Tijdens een echo komt Dyantha - toen ze hoogzwanger was - er namelijk achter dat de navelstreng niet goed zit en ze met spoed naar het ziekenhuis moet. "Dat was een heel spannend moment", blikt ze in de podcast Podnataal terug. 

"We waren bang dat hij het misschien niet ging redden." In het ziekenhuis wordt ze meteen aan de apparatuur gelegd, waarna blijkt dat er niets aan de hand is - iets wat Dyantha niet vertrouwt, omdat een kennis van haar net een traumatische ervaring achter de rug heeft. Dyantha staat er dan ook op te worden ingeleid en dat gebeurt dan ook.

Het hele verhaal is hier terug te lezen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Dyantha Brooks