NIKS TE SHANIKEN

Shani en Davey uit EOTB gaan samenwonen: 'Eerst huren'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVShani en Davey uit EOTB gaan samenwonen: 'Eerst huren'
RTL

Het is misschien meer de uitzondering dan de regel in 'Ex On the Beach', maar Shani en Davey hebben absoluut de liefde bij elkaar gevonden. En hun band is inmiddels al zó sterk dat Davey voor Shani naar België wil verhuizen.

"Wij zijn al een tijdje op zoek naar een huis"

Op de Instagram Stories van Shani beantwoorden de tortelduifjes een aantal vragen van hun volgers. Eén van die vragen is of het stel van plan is om samen te gaan wonen. "Wij zijn zeker van plan om samen te gaan wonen", zegt Shani daar direct op. "Wij zijn al een tijdje op zoek naar een huis. Voorlopig willen we eerst huren. Het gaat nog niet zo makkelijk, maar dat is zeker het plan."

 

Davey is de ware voor Shani uit EOTB: 'Liefde van mijn leven'
Lees ook

Davey is de ware voor Shani uit EOTB: 'Liefde van mijn leven'

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Davey een kind heeft. Shani vindt dat niet vervelend, maar juist leuk. "Ik vind het geweldig dat Davey een kind heeft", begint ze te vertellen. "Zo heb ik er ook een kindje bij, zonder dat ik er zelf iets voor heb hoeven doen. En ik hou van dat jochie." De liefde tussen de twee werd al snel serieus, want drie weken nadat het stel terug was van de opnames, heeft Davey al Shani's naam op zijn hand laten tatoeëren.

Aan Davey heeft Shani misschien wel de liefde van haar leven overgehouden, maar aan Lesley zeker niet een vriendin voor het leven. Sterker nog, de twee gaan helemaal niet met elkaar door een deur. In Shots Fired deed Lesley een aantal pittige uitspraken over Shani. Dat zie je hieronder.

Lees meer over
Ex on the Beach