vier op een rij

Shani brandt Lesley af: 'Als vrouw moet je meer respect hebben'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Ex on the Beach/MTVShani brandt Lesley af: 'Als vrouw moet je meer respect hebben'
RTL

Het feit dat zowel Imke als Lesley haar seksuele fantasieën niet onder stoelen of banken (en bedden) steekt, zorgt bij Shani voor kortsluiting. Volgens haar is het vrouwelijk geslacht namelijk een 'heilige poort' die niet zomaar voor iedereen open zou moeten gaan. 

"Als je een vrouw bent, moet je gewoon respect hebben voor je kut"

"Als je een vrouw bent, moet je gewoon respect hebben voor je kut", doet Shani haar kant van het verhaal in Shots Fired, de online videoserie van RTL Boulevard. Hiermee doelt ze op het feit dat Imke en Lesley genoten van een kwartet met Dusty en Keanu. "Ik vind dat niet direct slutshamen, maar dat kan gewoon niet als vrouw."

Lesley over trieste actie Shani: 'Ze is gewoon bang'
Lees ook

Lesley over trieste actie Shani: 'Ze is gewoon bang'

Volgens Shani ligt dat anders bij mannen. Keanu en Dusty neemt ze dan ook niets kwalijk, terwijl ze toch echt met zijn vieren waren. Shani is van mening dat je als man wél gewoon met elke vrouw in bed mag duiken - iets waar Sem het volledig mee eens is. "Ik zou niet willen dat iedereen zo - hop flop - erop zou komen zitten."

"Als vrouw moet je meer respect hebben voor jezelf dan als man", sluit Shani het onderwerp af. "Ik ga hier zoveel drama mee krijgen!"

Ex on the Beach: Double Dutch kijk je nu terug bij Videoland. Alle afleveringen van Shots Fired vind je hier.

Lees meer over
VideolandMTVEx on the Beach