Kate ook niet waarom

Tikkeltje ongemakkelijk: Kate Middleton reageert op geboorte Lilibet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTikkeltje ongemakkelijk: Kate Middleton reageert op geboorte Lilibet
RTL

Daags na de geboorte van Lilibet heeft Kate Middleton (39) gereageerd op haar nieuwe familielid. Tijdens een werkbezoek kon een reporter van NBC het niet laten haar even te vragen naar de pasgeboren dochter van prins Harry (36) en Meghan Markle (39).

"Ik kan niet wachten haar te ontmoeten"

"Ik kan niet wachten haar te ontmoeten", antwoordt Kate op de vraag of ze Lili al heeft ontmoet. Als de journalist vraagt of ze haar al wel heeft gefacetimed, ontkent ze, terwijl ze ongemakkelijk de map voor haar neus dichtklapt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry dreigt met rechtszaak: 'Vroeg wél toestemming voor Lilibet'
Lees ook

Harry dreigt met rechtszaak: 'Vroeg wél toestemming voor Lilibet'

Koningin Elizabeth heeft wél vrij snel nadat Harry en Meghan thuiskwamen met hun pasgeboren dochtertje kennisgemaakt met haar elfde achterkleinkind. Dit gebeurde via een videogesprek, waar de kersverse ouders volgens ingewijden 'niet mee konden wachten, zo graag wilden ze hun baby laten zien aan de Queen'. 

Zondag werd bekend dat Lili op vrijdag 4 juni is geboren. Het meisje is met haar volledige naam Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor vernoemd naar zowel haar overgrootmoeder, koningin Elizabeth, als de moeder van Harry, prinses Diana.

Meer weten over de geboorte van Lili? Marc praat je bij in de video hieronder.

Lees meer over
Prinses KatePrins HarryMeghan MarkleKoningin Elizabeth II