Outrageous

Caitlyn Jenner woedend op presentator Jimmy Kimmel

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPCaitlyn Jenner woedend op presentator Jimmy Kimmel
RTL

De Californische gouverneurskandidaat Caitlyn Jenner (71) heeft uitgehaald naar Jimmy Kimmel (53), nadat de latenightpresentator haar had vergeleken met Donald Trump (75). Volgens Jenner was dat een transfobe uitspraak.

"Woke zijn is zeker optioneel als je een Democraat ben"

In zijn show Jimmy Kimmel Live! reageerde de presentator op een interview dat de Republikeinse kandidaat gaf in talkshow The View afgelopen week. Hij bracht de realityster en de voormalige president daarbij naast elkaar in beeld en zei: "Weten we zeker dat dit niet Donald Trump is met een Caitlyn Jenner-pruik op? De overeenkomsten zijn opmerkelijk." Kimmel grapte in het programma ook dat de 71-jarige "nog meer kans maakt om een rol als Batman te scoren dan op het gouverneurschap. Ze weet amper iets over wat dan ook."

Caitlyn Jenner wil American Dream in ere herstellen met gouverneurschap
Lees ook

Caitlyn Jenner wil American Dream in ere herstellen met gouverneurschap

Caitlyn reageerde op Twitter. 'Jimmy Kimmel noemde me Donald Trump met een pruik op. Hij denkt blijkbaar dat transvrouwen simpelweg mannen met pruiken op zijn', aldus de oud-Olympiër. 'Waar zijn links en de LHBT-gemeenschap nu? Woke zijn is zeker optioneel als je een Democraat bent.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Caitlyn JennerJimmy Kimmel