love or leave

Déze koppels gaan de ultieme relatietest aan in Temptation Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandDéze koppels gaan de ultieme relatietest aan in Temptation Island
RTL

De opnames van een gloednieuw seizoen 'Temptation Island: Love or Leave' zijn nog maar nét van start, of de eerste beelden komen al naar buiten. Door Spanje correspondent Edwin Winkels (59) is het voor het grote publiek inmiddels geen geheim meer wie de koppels van dit seizoen zijn.

"Ze zitten dus niet echt op een ‘eiland’"

Een bijzondere gewaarwording in het stadje Sitges, op 30 kilometer van Barcelona. Daar spot de journalist ineens vier grote, witte limousines en een hoop camera's. Wat blijkt? Hij bevindt zich middenin de opnames van Temptation Island: Love or Leave 2021. Op Twitter deelt Edwin de beelden daarvan. 'Wanneer de NL’se ‘troupe’ van Temptation Island nogal opvallend met 4 grote limousines in je dorp neerstrijkt... (Is dat promotie voor m’n Sitges, eigenlijk, zoiets?) (En ze zitten dus niet echt op een ‘eiland’.)'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Viktor Verhulst en Monica Geuze nieuw presentatieduo Temptation
Lees ook

Viktor Verhulst en Monica Geuze nieuw presentatieduo Temptation

Het nieuwe presentatieduo Monica Geuze en Viktor Verhulst is afgereisd naar het zonnige Spanje voor de opnames van de ultieme relatietest. Ook dit seizoen gaan vier stellen op ontdekkingstocht: kunnen ze de verleiding aan en gaan ze samen weer naar huis, of komen ze er binnen twee weken achter dat ze niet een relatie met de ware hebben? Dit keer doen er Nederlandse en Vlaamse koppels mee. Wanneer het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland van start gaat, is nog niet bekend. 

Het eerste seizoen is nu volledig te zien bij Videoland. Al gezien? In Temptation Love Therapy doen de meest spraakmakende deelnemers een boekje open. Alle afleveringen bekijk je hier.

Lees meer over
Temptation Island