it's been a jørney

Jørney en Odim van EOTB zijn uit elkaar: 'Komen nooit meer samen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jur_ney_Jørney en Odim van EOTB zijn uit elkaar: 'Komen nooit meer samen'
RTL

Zo snel als de relatie tussen tortelduifjes Jørney en Odim begon tijdens 'Ex On The Beach: Double Dutch', zo snel is 'ie ook weer ten einde. Via social media laat Jørney aan haar volgers weten dat ze niet langer samen is met Odim.

"Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed"

Via de roddelkanalen kwam het nieuws al naar buiten vóór de ex-geliefden er zelf iets over konden zeggen. Daarom grijpt Jørney nu de gelegenheid aan om eenmalig haar kant van het verhaal te doen. Hoewel ze niet in details treedt over de reden van de breuk, vertelt ze via Instagram Stories wel het volgende.

"Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed", begint ze. "Odim en ik zijn inderdaad niet meer bij elkaar. Jullie hoeven geen berichten meer te sturen dat we samen moeten komen, want dat gaat absoluut niet meer gebeuren."

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen
Lees ook

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen

Ondanks haar hartzeer zegt ze geen kwaad woord over haar ex. "Verder wens ik hem oprecht het allerbeste. We hebben ook een fijne, mooie tijd gehad, dus ik wil daaraan denken en niet aan alle slechte dingen." Jørney richt zich de komende tijd op sporten en 'doorgaan met de goede en positieve dingen in het leven'. Ze wil verder niks meer delen over de breuk op social media. 

Als je de geruchten mag geloven is een uit de hand gelopen stapavond de reden voor de breuk. Odim zou stiekem uit zijn gegaan met andere EOTB-kandidaten, waarna een escort is ingehuurd waar de mannen naar het schijnt allemaal het bed mee hebben gedeeld. 

In RTL Boulevard-serie Shots Fired heeft medekandidaat Lesley nog het een en ander te vertellen over Odim. Zo staat ze niet achter zijn gedwongen vertrek uit de villa tijdens de opnames van het programma. 

Lees meer over
Ex on the Beach