niet te belieben

Nicolette van Dam en Bas Smit vierden vakantie met Justin Bieber

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© ANP/Getty ImagesNicolette van Dam en Bas Smit vierden vakantie met Justin Bieber
RTL

Voor hun vakantieboek 'Nederland heeft Alles' trokken Nicolette van Dam (36) en Bas Smit (40) de afgelopen maanden door heel Nederland. In de nieuwste 'Grazia' geeft het duo alvast een aantal tips voor vakantie in eigen land, maar ook voor wie flink uit wil pakken. Zo vertellen ze over hun meest bizarre vakantie-ervaring op privé-eiland Necker Island.

"Niemand heeft daar designerkleding of status"

"Onze mooiste vakanties zijn die op Necker Island geweest, het privé-eiland van een vriend van ons, Richard Branson", blikt Bas terug in het tijdschrift. Niet alleen ging hij er op het strand op één knie, ook hun huwelijksreis vond hier plaats. "Het is daar letterlijk een paradijs – zelfs als je op de wc zit, kijk je uit over de koraalblauwe zee. En alles is barefoot luxury: je staat op, trekt een korte broek en t-shirt aan en loopt met blote voeten het strand op." 

Nicolette vult aan: "Het leuke is dat je daar de hele dag met elkaar bent, of je nu spelletjes speelt op het strand of samen eet."

Dries Roelvink verrast Nicolette van Dam: 'Wat lekker!'
Lees ook

Dries Roelvink verrast Nicolette van Dam: 'Wat lekker!'

Het eiland is ook geliefd bij wereldsterren als Oprah Winfrey en Beyoncé. Zelfs het Britse koninklijk huis ligt er regelmatig op een handdoekje op het strand. "Niemand heeft daar designerkleding of status, het maakt niet uit of je Richard Branson of Bas Smit bent, dat is het mooie", aldus Bas. "De laatste keer dat we daar waren, was Justin Bieber er ook." 

Dat verklaart misschien Bas' voorliefde voor Crocs, waar Bieber een samenwerking mee heeft. "Ik heb inmiddels dertig paar in de kast staan, tot ergernis van Nic", aldus de influencer. Ook onze eigen Luuk Ikink heeft inmiddels een aantal paar aangeschaft.

Het hele interview met Bas en Nicolette lees je nu in Grazia.

Lees meer over
Bas SmitNicolette van Dam