niet het mooiste meisje van de klas

Kim Kötter spreekt gepeste meisjes aan met eigen biografie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kötter spreekt gepeste meisjes aan met eigen biografie
RTL

Er breekt een spannende periode aan voor Kim Kötter (38). Ze is nog maar net bevallen van Ted, of er staat nóg een bevalling op de agenda. Op 14 juli komt haar biografie uit. Op Instagram vertelt ze nu wáárom ze het boek geschreven heeft.

"Dit boek is ook geschreven voor jonge meisjes die worstelen met hun zelfbeeld"

Wie Kim Kötter kent, kent haar misschien wel als de Nederlandse Miss Universe. Of als presentator, ondernemer of vlogger. In haar boek Niet het mooiste meisje van de klas wil Kim Nederland laten kennismaken met het meisje dat zichzelf lelijk vindt en op school gepest is. Op Instagram schrijft ze nu dat ze het boek voor de meisjes maakt die hetzelfde meemaken.

'Dit boek is ook geschreven voor jonge meisjes die worstelen met hun zelfbeeld. Jullie zijn niet alleen. De oorzaak van je onzekerheid ligt vaker aan de andere kant van de spiegel dan aan de kant waarin je jezelf ziet', luidt de tekst.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kötter komt met eigen biografie over 'haar sprookje'
Lees ook

Kim Kötter komt met eigen biografie over 'haar sprookje'

Met de hashtag 'leer van mijn valkuilen' spoort de moeder van drie anderen aan om weer de regie in eigen handen te nemen. 'Leef het leven dat jij wilt leven. En leef niet het leven dat anderen voor jou in gedachten hebben. (...) Hoe machtig iemand ook lijkt; jij hebt de final call over jezelf.' 

Het gaat Kim momenteel voor de wind op het gebied van haar carrière en haar gezin. We spraken haar vlak na de bevalling van haar derde zoon Ted. 

Lees meer over
Kim Kötter