Hiep hiep hoera!

Rafael en Estavana vieren verjaardag van dochtertje Jesslynn

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPRafael en Estavana vieren verjaardag van dochtertje Jesslynn
RTL

Voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart (38) en handbalster Estavana Polman (28) vieren deze woensdag de verjaardag van hun dochtertje Jesslynn. Zij mag alweer vier kaarsjes uitblazen en daar staan de trotste ouders dan ook bij stil.

"Fijne vierde verjaardag aan mijn kleine prinses"

Zo schrijft Rafael bij onderstaande foto: 'Fijne vierde verjaardag aan mijn kleine prinses. Jij brengt zoveel vreugde aan ons leven. Hou van jou.' Estavana deelt een soortgelijke boodschap: '4 jaar gefeliciteerd lieverd! Mama is trots op jou', inclusief enkele feestelijke emoji's. 

Veel bekende Nederlanders delen ook hun felicitaties, waaronder Chantal Janzen, Fatima Moreira de Melo, Humberto Tan en Sherida Spitse. 

Jesslynn werd geboren in 2017 en is het enige dochtertje van Rafael en Estavana samen. Rafael heeft uit zijn eerdere huwelijk met Sylvie Meis nog zijn vijftienjarige zoon Damián.

Rafael van der Vaart over nieuw profcontract zoon Damián
Lees ook

Rafael van der Vaart over nieuw profcontract zoon Damián

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De oranjegekte is inmiddels al helemaal losgebarsten en de voetbalcommercials zijn niet van tv weg te denken. Ook Rafael schittert in een van die reclames en wel in een héél opvallende outfit. Wat vindt zijn vriendin Estavana Polman daar eigenlijk van? Je ziet haar reactie in de video hieronder terug. 

Lees meer over
Rafael van der VaartEstavana Polman