Berichtje!

Love Island voorlopig niet met Nederlandse én Belgische kandidaten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick van OrmondtLove Island voorlopig niet met Nederlandse én Belgische kandidaten
RTL

Liefde kent geen grenzen, maar het budget van 'Love Island' wel. Er komt om die reden voorlopig geen nieuw seizoen met zowel Nederlandse als Vlaamse vrijgezellen. Dat onthult voormalig presentator Viktor Verhulst (26) in 'Like Monica'.

"In België doen ze het niet meer, daar was het te duur"

De zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst maakt zijn opwachting in de serie omdat hij samen met Monica Geuze het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat presenteren. Voorheen werd Monica vergezeld door haar maatje Kaj Gorgels, maar vanwege opnames voor Expeditie Robinson kan hij er dit jaar helaas niet bij zijn.

Plottwist: Loesje en Deniz weer herenigd in Love Island
Lees ook

Plottwist: Loesje en Deniz weer herenigd in Love Island

Hoewel Viktor in de Videoland-serie aangeeft enorm blij te zijn met de nieuwe klus, wil Monica van hem weten of hij het niet jammer vindt dat hij hierdoor niet langer Love Island kan presenteren. Het antwoord van de Vlaamse hunk verbaast haar. Want, wat blijkt: Love Island stopt na twee seizoenen in België. "In België doen ze het niet meer, daar was het te duur", legt Viktor uit. "Ik was opgelucht… anders was ik nu werkeloos."

Viktor presenteerde samen met Holly Mae Brood twee seizoenen van Love Island waarin zowel Nederlandse als Vlaamse singles op zoek gingen naar de liefde. Monica presenteerde in haar eentje het eerste seizoen van de Videoland-editie. Aan het roer van het tweede seizoen van Love Island Nederland, dat momenteel nog in volle gang is, staat Holly.

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Aanstaande zondag vindt de grote finale plaats, maar wie het stokje overnemen van Joan en Mert is nog maar de vraag. Het seizoen begon een aantal weken geleden met déze tien singles:

Lees meer over
Holly Mae BroodViktor VerhulstMonica GeuzeLove Island