SCHULD BEKENNEN

Marilyn Manson staat op het punt zichzelf aan te geven

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarilyn Manson staat op het punt zichzelf aan te geven
RTL

Marilyn Manson (52) staat op het punt zichzelf aan te geven bij de autoriteiten in Californië vanwege een uitstaande arrestatie uit 2019, waarbij hij een videojournalist zou hebben aangevallen tijdens een concert in New Hampshire. Dit meldt 'Page Six'.

De 52-jarige zanger, wiens eigenlijke naam Brian Warner is, zou een overeenkomst hebben gesloten met de lokale politie om ergens deze zomer voor de rechtbank te verschijnen voor zijn vergrijp. Manson zou meerdere malen op de camera van de journalist gespuugd hebben tijdens zijn optreden, wat tegen de regels van de organisatie in ging.

Mocht de zanger veroordeeld worden voor zijn vergrijp, dan kan hij een paar maanden vast komen te zitten en moet hij een boete van 1700 euro betalen.

Nieuwe aanklacht Marilyn Manson: 'Kreeg geen eten omdat ik te dik was'
Lees ook

Nieuwe aanklacht Marilyn Manson: 'Kreeg geen eten omdat ik te dik was'

Manson lag de afgelopen maanden sowieso al onder vuur, nadat meerdere vrouwen hem aanklaagden voor seksueel misbruik, waaronder actrices Evan Rachel Wood en Esmé Bianco. Zij claimen dat de zanger hen tegen hun wil in misbruikte, vernederde en volledig manipuleerde. Als gevolg daarvan zette onder meer Mansons platenmaatschappij en management hem aan de kant.

Vooralsnog houdt de zanger vol onschuldig te zijn.