STEEKJE LOS

Dusty uit EOTB betrokken bij steekpartij na stapavond

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVDusty uit EOTB betrokken bij steekpartij na stapavond
RTL

Heftig nieuws rondom Dusty Taconis, bekend uit het meest recente seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch'. De smaakmaker van het programma is namelijk betrokken geraakt bij een steekpartij, waarbij een vriend van hem zelfs naar het ziekenhuis moest. Dat vertelt Dusty aan 'Shownieuws'.

Dagblad van het Noorden meldde eerder dit weekend dat er een steekpartij plaatsvond in Coevorden, waar de realityster was. Volgens Dusty wilde hij na een boeking een meisje mee naar huis nemen. De persoon in kwestie vertelde vrijgezel te zijn, maar later bleek dat niet het geval te zijn. 

Dusty verklaart dat hij met zijn vrienden, en het meisje, naar huis wil rijden wanneer er volgens hem 'jaloerse mannen' op het gezelschap afkomen. Een vriend die nog buiten de auto staat wordt het slachtoffer van geweld.

Sander over Dusty: 'Die kleine kabouter komt overal mee weg'
Lees ook

Sander over Dusty: 'Die kleine kabouter komt overal mee weg'

Dusty verklaart dat zijn goede vriend is geslagen en zelfs in zijn rug is gestoken, waarna de jongen naar het ziekenhuis moest. Inmiddels zou zijn wond gehecht zijn en is hij weer veilig thuis. De politie zegt iemand in de omgeving te hebben aangehouden en nog te onderzoeken wat de betrokkenheid is van deze persoon. Wel zoekt de politie nog steeds naar getuigen.

Dusty maakt niet alleen in zijn dagelijkse leven heftige dingen mee, maar ook in Ex On The Beach. In de video hieronder reageert hij bijvoorbeeld op het kwartet dat hij met Lesley, Imke en Keanu had.

Lees meer over
Ex on the Beach