our twelve points go to... chantal!

Chantal Janzen gaat 'iets doen' met buitenlandse aanbiedingen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen gaat 'iets doen' met buitenlandse aanbiedingen
RTL

De telefoon van Chantal Janzen (42) staat de laatste tijd roodgloeiend. Niet alleen vanwege de fusie van RTL met Talpa, ook is er belangstelling uit het buitenland voor 'onze' Chantal. Dat vertelde de presentatrice aan RTL Boulevard.

"Ik wist: aha, hij komt een paar weken later"

Chantal is na de presentatie van het Eurovisiesongfestival populairder dan ooit. Onze entertainmentdeskundige Aran Bade zocht de internationale superster in wording op en in dat gesprek onthulde de presentatrice meerdere aanvragen uit het buitenland te hebben ontvangen. Welke landen precies interesse hebben, dat houdt Chantal nog even geheim. Wel verklapte ze aan ons dat ze er 'iets mee gaat doen’.

'Klap in gezicht van Chantal als Wendy en Martijn The Voice doen'
Lees ook

'Klap in gezicht van Chantal als Wendy en Martijn The Voice doen'

Of ze er allemaal tijd voor heeft is nog maar de vraag, want de agenda van Chantal zit alweer bommetje-vol. Tijd voor een 'songfestival-dip' had ze dan ook niet echt. Die kwam pas later. "Of ik stort meteen in na een heftige periode - dat is niet gebeurd, dus ik wist: aha, hij komt een paar weken later. En toen kwam ‘ie wel, een paar weken later. Dan moest ik bijvoorbeeld huilen om niets", vertelt het gezicht van Oh Wat een Jaar! aan Aran.