een hele mond vol

Waarom iedereen het ineens over aflevering 3 van Sex/Life heeft

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AMANDA MATLOVICH/NETFLIXWaarom iedereen het ineens over aflevering 3 van Sex/Life heeft
RTL

Zie je vandaag opvallend veel berichten voorbijkomen over de nieuwe Netflix-serie 'Sex/Life'? Dat kan kloppen. Eén zeer grafische scène uit de derde aflevering laat bij kijkers letterlijk de mond openvallen.

Je kunt wel stellen dat sommige kijkers van de serie Sex/Life in rep en roer zijn na deze specifieke scène. Waar lichaamsdelen normaal gesproken vakkundig buiten beeld worden gehouden, is Netflix in 2021 druk bezig met taboes doorbreken.

In aflevering drie wordt daarom tijdens een stomende douchescène Adam Demos' joekel van een... aubergine getoond. Als je snapt wat we bedoelen. TikTok-gebruikers zijn inmiddels in de ban van dit moment en ook op Twitter gaat het los.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fan van 13 Reasons Why? Dan wil je Netflix-serie Echoes ook zien
Lees ook

Fan van 13 Reasons Why? Dan wil je Netflix-serie Echoes ook zien

De nu al veelbesproken Netflix-serie vertelt het verhaal van de liefdesdriehoek tussen een vrouw (Billie), haar betrouwbare man (Cooper) en haar ex-vriend (Brad). Volgens de streamingdienst werpt de serie een 'provocerende nieuwe kijk op de vrouwelijke identiteit en verlangen'. Billie is nu dan misschien een keurige huismoeder in een buitenwijk, ze heeft niet altijd zo geleefd.

Voor ze haar loyale man aan de haak sloeg en naar Connecticut verhuisde, leefde ze er samen met haar huisgenoot op los in New York City. Terugkijkend op haar avontuurlijke nachten met haar sexy ex Brad, een man over wie ze nooit echt heen is gekomen, schrijft ze haar fantasieën op in een dagboek. Dat door haar huidige man gevonden wordt...

Sex/Life is nu te zien op Netflix. Tijd te kort om alles door te spitten op zoek naar de spraakmakende scène? Je kunt ook gewoon doorspoelen naar 19 minuut 50 in aflevering 3.

Lees meer over
NetflixNetflixserie