nieuw hoofdstuk

Loiza Lamers trekt de wijde wereld in: 'Tijd om uit te vliegen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLoiza Lamers trekt de wijde wereld in: 'Tijd om uit te vliegen'
RTL

Loiza Lamers (26) is klaar om haar vleugels uit te slaan en te beginnen aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Op Instagram laat het model dan ook weten het ouderlijk nest te verlaten en te verhuizen naar onze hoofdstad.

"Amsterdam, ik hoop dat je er klaar voor bent"

'Na 26 jaar veilig onder de vleugels van mijn ouders te hebben geleefd, is de dag toch aangebroken dat ik uitvlieg', schrijft Loiza op haar Instagram tussen de verhuisdozen. Aankomende dinsdag vindt de grote woningruil plaats en is het 'na een lange tijd van bezichtigen' eindelijk zover. 'Dus... Amsterdam, ik hoop dat je er klaar voor bent because I’M COMING FOR YOU!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Loiza Lamers zet handtekening onder boekendeal: 'Ongelofelijk trots'
Lees ook

Loiza Lamers zet handtekening onder boekendeal: 'Ongelofelijk trots'

Eerder deze week vierde Loiza ook al een klein feestje. Het model en haar moeder sleepten namelijk hun eerste boekendoel in de wacht. 'Ik ben zo enthousiast en ongelofelijk trots dat we dit samen met dit geweldige team hebben kunnen doen', deelde Loiza met haar ruim 163k volgers op Instagram.

Waar het boek over gaat is nog niet bekend, wellicht over haar deelname aan De Verraders. "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt", vertelde de 26-jarige hier eerder over in RTL Boulevard.

Lees meer over
Loiza Lamers