Je bent zo oud als je je voelt

Bibi Breijman luidt 30e verjaardag in op speelse wijze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/ Instagram @jadaborsatoBibi Breijman luidt 30e verjaardag in op speelse wijze
RTL

Bibi Breijman heeft vandaag welgeteld 30 kaarsjes op haar taart staan, toch vraagt haar vriend Waylon (41) zich op social media af of de moeder van zijn dochtertje wel écht uit 1991 komt...

"Ik begin steeds meer te twijfelen of ze niet liegt over haar leeftijd"

Op Instagram deelt de rocker een foto van zijn twee meisjes die op het strand aan het dansen zijn. Ja, meisjes, want ondanks het feit dat Bibi vandaag haar 30e verjaardag viert, is ze nog altijd een beetje kind. 'Ik begin steeds meer te twijfelen of ze niet liegt over haar leeftijd', schrijft Waylon dan ook voordat hij haar een fijne verjaardag wenst.

Bibi weet nog precies het moment dat het kiekje gemaakt werd. 'Ahahahahah de kabouterdans', zo giert ze het uit onder de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman en Waylon tijdelijk gescheiden: 'Echt afzien'
Lees ook

Bibi Breijman en Waylon tijdelijk gescheiden: 'Echt afzien'

Bibi had onlangs nóg wat te vieren: de inlfuencer is de nieuwste columinst van Flair en ging daarom uitgebreid in gesprek met het blad over het huidige schoonheidsideaal en haar kinderwens. In november 2018 werd Bibi moeder van dochtertje Teddy, maar had geen makkelijke zwangerschap. "Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd. Toen dat een beetje minder werd, kreeg ik bekkeninstabiliteit en zat ik tot aan de bevalling in een rolstoel", aldus de YouTuber.

Pas sinds kort realiseert ze zich hoe heftig die tijd eigenlijk voor haar was, en daardoor is ze nog een beetje terughoudend met een eventuele tweede zwangerschap: "Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen." 

Bibi en Waylon hebben natuurlijk beiden een gouden keeltje, maar hun dochtertje Teddy kan er ook wat van, blijkt uit Bibi's Instagram Stories. Samen met papa Waylon klimt ze achter de piano voor een uitvoering van de klassieker 'Slaap, kindje, slaap'. Bekijk de zoete beelden hieronder:

Lees meer over
Bibi BreijmanWaylon