Hoop

Zoon Peter R. de Vries deelt mooie foto van hen samen

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZoon Peter R. de Vries deelt mooie foto van hen samen
RTL

Royce de Vries, de 32-jarige zoon van Peter R. de Vries (64), heeft vanochtend op Twitter een foto gedeeld van hem en zijn vader. Bij de foto staat een hartje.

Op de foto is de misdaadverslaggever, die dinsdagavond is neergeschoten na zijn opnames bij RTL Boulevard, lachend te zien naast zijn zoon. Royce krijgt eronder veel lieve reacties. Mensen wensen hem sterkte of sturen hartjes.

Het is het tweede bericht dat hij de wereld instuurt na de aanslag op zijn vader. In zijn eerste tweet schreef hij: 'Gisteren is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden. Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase. Veel is nog onzeker, maar wat vaststaat is dat alle steunbetuigingen uit het hele land nu enorm veel steun bieden.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Peter R. de Vries raakte zwaargewond bij het schietincident. Volgens de laatste berichten is zijn toestand nog altijd onzeker. Aan RTL Boulevard liet de familie in een verklaring weten: "Er zal tijd overheen gaan voordat er meer duidelijkheid komt."

Bloemenzee bij plek aanslag Peter R. de Vries blijft groeien
Lees ook

Bloemenzee bij plek aanslag Peter R. de Vries blijft groeien

Peter Schouten en Onno de Jong zijn gisteren, onder strikte beveiliging, langs geweest in de studio van RTL Boulevard om hun steun te betuigen na de aanslag op Peter R.. De advocaten van Nabil B. legden ook een bloemetje neer bij de bloemenzee op de Lange Leidsedwarsstraat, als symbool van hoop. 

Lees meer over
Peter R. de VriesRoyce de VriesTwitter