Haz..drie

Roxeanne Hazes in de wolken door jarige Fender: 'Waar blijft de tijd?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes in de wolken door jarige Fender: 'Waar blijft de tijd?'
RTL

Taart en champagne bij Roxeanne Hazes (28) en haar gezin, want zoontje Fender tikt vandaag de drie jaar aan. Op Instagram laat de artiest weten het maar lastig te vinden dat de tijd zo razendsnel voorbij vliegt.

"Je bent het zonnetje in ons leven"

In de post, waarbij ze meerdere lieve foto's heeft bijgevoegd, schrijft Roxeanne dat ze door zijn verjaardag veel heeft nagedacht over de eerste maanden als kersverse ouders. 'De helse nachten, de hallucinaties, de huilbuien, de vreugde, het onvoorwaardelijk verliefd zijn op mijn gezin, hoe je rook, hoe je voelde, die klote borstvoeding die ik perse door wilde zetten en maar heel soms wilde lukken, de onwetendheid, de onzekerheden, je meenemen op tour, je eerste lachje… Je bent het zonnetje in ons leven', schrijft ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne is blij geen onderdeel te zijn van Hazes-perikelen
Lees ook

Roxeanne is blij geen onderdeel te zijn van Hazes-perikelen

Het Hazes-telg sluit af door te zeggen dat hij het gezin verbindt en dat hij precies goed is zoals hij is. 'En laat je nooit iets anders vertellen.'

Roxeanne's moeder Rachel Hazes haalde onlangs op Instagram hard uit naar haar dochter. Rox reageerde onder een post van Monique Westenberg, en dat schoot bij de weduwe van André Hazes in het verkeerde keelgat. Bekijk er in de video hieronder meer over.

Lees meer over
Roxeanne HazesErik Zwennes