BLIJVEN DROMEN

Met déze wereldster wil Tim Hofman het doen: 'Zwak voor haar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© BNNVARA/Stijn Ghijsen Met déze wereldster wil Tim Hofman het doen: 'Zwak voor haar'
RTL

In 'De Beste Vrienden Podcast' heeft presentator Tim Hofman (33) verteld met welke celebrity hij wel eens een keer méér wil doen dan een beschuitje eten. Als Tim de vraag wordt gesteld met welke bekende persoon hij seks zou willen hebben, moet hij even goed nadenken voor hij een antwoord geeft dat misschien anders is dan je zou verwachten.

"Ik heb echt een zwak voor haar"

In De Beste Vrienden Podcast vragen presentatoren Hugo Kennis en Thomas Cammaert hun gasten Tim Hofman en Talisia Misiedjan steeds dezelfde vraag, waarop ze hetzelfde moeten antwoorden. Zo ook met welke celebrity Tim het wel eens een keer zou willen doen. 

Deze acteur speelde Tim Hofman in De TV Kantine
Lees ook

Deze acteur speelde Tim Hofman in De TV Kantine

En wat blijkt? Talisia weet precies met wie Tim seks zou willen hebben. Haar antwoord is namelijk Kim Kardashian of Kendall Jenner. Tims eigen antwoord is Kim Kardashian. "Serieus?" vraagt Thomas hem. "Ik vind haar zo mooi. Ik heb echt een zwak voor haar."

Even later vertelt Tim dat hij ook een groot fan is van de realityshow Keeping Up With The Kardashians. "Dat is mijn pleasure." Helaas voor hem is er recentelijk een einde gekomen aan de serie, toen de Kardashian-clan besloot te stoppen met de show. Of komt er toch een vervolg? Op die vraag krijg je antwoord in onderstaande video.

Lees meer over
Tim Hofman