geheim van de smith

Jada Pinkett Smith scheert na moeilijke jaren hoofd kaal

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJada Pinkett Smith scheert na moeilijke jaren hoofd kaal
RTL

Jada Pinkett Smith (49) gaat voortaan kaal door het leven. De vrouw van Will Smith (52) heeft haar hoofd laten kaal scheren omdat ze al jarenlang kampt met haaruitval, zo vertelt ze op haar Instagram-account.

"De komende jaren zullen goddelijk worden met dit geweldige kapsel"

Jada twijfelde al een tijdje om haar hoofd kaal te scheren, maar uiteindelijk was het haar dochter Willow die haar het laatste zetje gaf. ‘Ik word bijna vijftig en de jaren daarna zullen goddelijk worden met dit geweldige kapsel’, zo schrijft ze bij een foto van zichzelf met haar nieuwe coupe.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jada Pinkett Smith: 'Ik had een relatie met August Alsina'
Lees ook

Jada Pinkett Smith: 'Ik had een relatie met August Alsina'

Jada maakte in 2018 in haar online programma Red Table Talk bekend dat ze al jaren aan haarverlies leed. Ook in de jaren daarna heeft ze het meerdere keren over haar probleem gesproken. Zo vertelde ze onder andere dat artsen de oorzaak van haar haarverlies niet konden vaststellen en dat het waarschijnlijk te wijten is aan stress.

Hoewel ze dankzij hormoontherapie weer even haar lokken terugkreeg, bleef ze tulbanden en andere hoofddeksels dragen en koos ze uiteindelijk alleen nog maar voor korte kapsels. Nu heeft ze de knoop doorgehakt om afscheid te nemen van haar haren. ‘Het was tijd om het los te laten’, aldus Jada.

Lees meer over
Jada Pinkett-SmithWill Smith