TRANENTREKKERS

Pak de tissues maar: op deze datum keert Beste Zangers terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSPak de tissues maar: op deze datum keert Beste Zangers terug
RTL

Zet de zakdoekjes maar alvast klaar, want vanaf 2 september gaan de tranen weer rollen. Dan keert 'Beste Zangers' namelijk terug op de nationale kijkbuis. Dat maakt presentator Jan Smit (35) bekend, die ook weer terug van weggeweest is. De vorige editie presenteerde hij niet vanwege een burn-out.

"Dit jaar niet vanaf Ibiza"

In een filmpje op het persoonlijke Instagram-account van Jan, vertelt hij over de terugkeer van het populaire zangprogramma, dat al meerdere keren voor een Gouden Televizier-Ring is genomineerd, maar hem nog nooit won. "Vanaf 2 september zijn we er weer met een gloednieuw seizoen van de Beste Zangers", aldus Jan.

Normaliter wordt het programma opgenomen op Ibiza, maar dat is dit keer niet het geval. "Dit jaar vanaf een prachtig landgoed in Limburg", vertelt Jan. "Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Ik hoop jij ook!"

Romy Monteiro vond songfestival-editie Beste Zangers 'heel bijzonder'
Lees ook

Romy Monteiro vond songfestival-editie Beste Zangers 'heel bijzonder'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op de achtergrond zien we heel vaag de deelnemers van het komende seizoen. In de reacties van de Instagram-post draait de geruchtenmolen dan ook al op volle toeren. Veel mensen denken zeker te weten dat Roel Van Velzen en Romy Monteiro meedoen, maar ook de namen van Rob Dekay en Trijntje Oosterhuis doen de ronde.

Als Romy echt meedoet, is het podium geen nieuw terrein voor haar. Ze deed namelijk al mee aan de songfestival-editie van de show. Dat was voor haar een heel bijzondere ervaring, vertelt ze in onderstaande video.

Lees meer over
Jan Smit