Dag allemaal!

Ilse Warringa mist filmpremière Luizenmoeder door corona

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Johan Nijenhuis & Co.Ilse Warringa mist filmpremière Luizenmoeder door corona
RTL

Het had zo'n feestelijke dag moeten zijn voor actrice Ilse Warringa (46), maar dat pakt helaas anders uit. Door een coronabesmetting in haar gezin moet ze thuis in quarantaine en mist ze de première van 'Luizenmoeder - De Film'.

"We leven in rare tijden"

In een schriftelijke reactie laat Ilse het volgende weten: "Tot mijn grote teleurstelling kan ik vandaag niet aanwezig zijn bij de première van Luizenmoeder - De Film. Gisteren werd duidelijk dat leden uit mijn gezin positief zijn getest op corona. Ondanks dat ik zelf negatief getest ben en me goed voel, zijn de maatregelen helder en daarom moet ik thuisblijven."

De actrice, die in de film juf Ank speelt, baalt enorm: "Het is ontzettend zuur omdat ik zo trots ben op de film, de cast, de crew en alle andere betrokkenen. Dat had ik heel graag eindelijk samen gevierd, maar we leven in rare tijden en het grotere belang prevaleert. Ik hoop dat iedereen in Nederland de film gaat zien en ik wens mijn geliefde collega’s een geweldige avond toe!"

Ilse Warringa en Loek Peters in nieuwe Nederlandse film
Lees ook

Ilse Warringa en Loek Peters in nieuwe Nederlandse film

Met het uitbrengen van de film maakt de actrice ook gelijk haar regiedebuut. Daarin is te zien hoe directeur Anton (Diederik Ebbinge) basisschool De Klimop heeft verlaten. Daarom probeert juf Ank de boel weer op de rails te krijgen. Dat gaat niet zonder slag of stoot: er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen.

De eerste beelden van de film zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Ilse WarringaDe LuizenmoederFilmCoronabesmettingen