Uitvaart

Publiek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© ANPPubliek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries
RTL

Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries om iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid te geven een laatste groet te brengen. Het afscheid is daarom verspreid over twee dagen.

Aankomende woensdag van 11.00 uur tot 20.00 uur worden de deuren van Amsterdamse Theater Carré opengesteld voor iedereen die afscheid wil nemen van Peter R. de Vries.

Er wordt alles in het werk gesteld om dit veilig en respectvol te laten verlopen. Meer informatie over de maatregelen en richtlijnen staat op de website van RTL Boulevard.

Kinderen Peter R. de Vries in rouwadvertentie: 'Pap, het komt goed!'
Lees ook

Kinderen Peter R. de Vries in rouwadvertentie: 'Pap, het komt goed!'

Donderdag wordt in besloten kring afscheid genomen door de familie, dierbaren en mensen die Peter persoonlijk kenden.

Bloemen en kaarsjes

De Vries werd op 6 juli in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam neergeschoten, na zijn optreden in het programma RTL Boulevard. Hij was op weg naar de parkeergarage om zijn auto te halen. Voor zover bekend werd hij niet beveiligd. Ruim een week lag hij zwaargewond in het ziekenhuis, waar hij donderdag overleed.

Op de plek waar De Vries is neergeschoten lieten mensen bloemen, kaarsjes en kaartjes achter. Verslaggever Rik Konijnenbelt ging er kijken:

Tot donderdagavond laat kwamen mensen naar de plek van de aanslag.
Lees meer over
Peter R. de VriesAanslag op Peter R. de VriesBegrafenisLink in bioNederland