ken ik jou niet ergens van?

Roxanne van B&B Vol liefde was al eens eerder op tv te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRoxanne van B&B Vol liefde was al eens eerder op tv te zien
RTL

De 32-jarige Roxanne uit Roosendaal is momenteel op zoek naar de man van haar dromen in 'B&B Vol liefde'. Over een openingszin hoefden de mannen misschien niet lang na te denken, want de B&B-eigenaresse was al eens eerder op televisie te zien, maar dan in een heel ander soort programma.

Roxanne was begin vorig jaar te zien in het SBS-programma Steenrijk, Straatarmtoen ruilde ze samen met haar zus Dominique met alleenstaande moeder Renate. Waar de zussen geen enkele financiële zorgen hebben, was destijds te zien hoe Renate elke week weer voor een grote uitdaging stond.

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde
Lees ook

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde

In de aflevering was al te zien dat Roxanne een goedlopende Bed & Breakfast en een cateringbedrijf heeft en dat haar zus werkt en handelt in paarden. Hun weekbudget was tijdens de opnames 1300 euro. Alleenstaande moeder Renate moest het met veel minder doen: zij had 50 euro te besteden.

De zussen kregen een hoop lof na de uitzending. De dochtertjes van Renate wilden namelijk graag paardrijden en Roxanne en Dominique lieten die wens in vervulling gaan.

B&B Vol liefde zie je maandag tot en met donderdag om 21.30 uur op RTL 4.

Het nieuwe zomerprogramma B&B vol Liefde waarin zes vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek gaan naar een partner is nu al een groot succes en succes moet gevierd worden.

Lees meer over
B&B Vol liefde