jan, janzen en haar kinderen

Tienerzoon Chantal Janzen klaagt over te luide sekspartijen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTienerzoon Chantal Janzen klaagt over te luide sekspartijen
RTL

Ze praat er liever niet over met anderen, maar nu Chantal Janzen (42) een sekseditie van '&C' in de schappen legt moet ze ook zelf een b(r)oekje opendoen over haar activiteiten tussen de lakens.

"Ik kon nog net op tijd die poederkwast en foundationspons in zijn mond duwen om hem af te kappen"

Niet alleen vreest de actrice slash presentatrice slash bladenmaker dat ze te weinig seks heeft, ze heeft ook weleens klachten gekregen. Niet van haar echtgenoot Marco, maar van haar tienerzoon. Dat schrijft ze in het voorwoord van de nieuwste editie van het blad.

Het gebrek aan seks ligt aan haar, schrijft ze. "Dat komt door mijzelf. Onszelf. Door ons als ouders zijnde." En dan gebeurt het: een paar jaar geleden stond zoonlief net na de finale, het moment suprême, de climax aan de rand van het bed om als de ultieme kers op de taart een klacht in te dienen. "Jullie maken te veel geluid. Dat vind ik heel stom." Oef. 

Chantal Janzen bang voor kritiek: 'Wie zit er op mij te wachten?'
Lees ook

Chantal Janzen bang voor kritiek: 'Wie zit er op mij te wachten?'

Sinds Chantal die bittere pil moest slikken, is ze er klaar voor om een blad vol seks, seks en nog meer seks uit te brengen. Hoewel ze nog wel huiverig is voor persoonlijke gesprekken over stoeipartijen in bed. Zo hoeft beste vriend Leco van Zadelhoff niet bij haar aan te kloppen om te praten over zijn seksleven, zoals hij onlangs deed. "Ik kon nog net op tijd die poederkwast en foundationspons in zijn mond duwen om hem af te kappen."

Is het niet de iets te luidruchtige vrijpartijen waar Chantal zich schuldig over voelt, dan is het wel over het volgende. 

De nieuwste &C ligt vanaf morgen in de winkel. 

Lees meer over
Chantal Janzen