(no) pressure

Diva uit De Bachelor vond het lastig zich te uiten naar 'ongemakkelijke' Tony

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© VrijgezelligDiva uit De Bachelor vond het lastig zich te uiten naar 'ongemakkelijke' Tony
RTL

Het is in Casa Rosa vechten om de aandacht van Tony Junior (31). In 'Vrijgezellig', het nieuwe online format van RTL Boulevard, vertelt ook ' De Bachelor'-kandidaat Diva (22) dat ze die druk voelde.

"Ik had ook het idee dat Tony heel vaak ongemakkelijk was"

Volgens de kleine druktemaker was er onderling tussen de meiden niet echt concurrentie, maar snakten wel alle vrouwen naar aandacht van de felbegeerde bachelor. En dat leverde soms best ongemakkelijk momenten op, ook met Tony. "Ik had ook het idee dat Tony heel vaak ongemakkelijk was", vertelt Diva aan Oriana.

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor
Lees ook

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor

Vooral op groepsdates was het soms even zoeken voor een momentje met de dj. Iets wat Diva best lastig vond vertelt ze: "Als je met meerdere meiden op date was dan vond ik het ook lastig om naar hem te uiten hoe ik ons zag matchen, omdat die meiden er dan ook waren. Je wil toch iedereen de ruimte geven, maar toch ook weer niet."

Of Diva snel meer aandacht krijgt van Tony? Dat zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Lees meer over
Tony JuniorDe BachelorVrijgezellig