Janice Blok(je om)

Janice Blok geniet weer van vrijheid na thuisquarantaine

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJanice Blok geniet weer van vrijheid na thuisquarantaine
RTL

Goed nieuws voor Janice Blok (29): ze mag eindelijk weer haar huis verlaten! De vriendin van Donny Roelvink (23) was afgelopen week ziek door het coronavirus, maar is eindelijk opgeknapt en geniet weer van haar vrijheid. Dat laat ze weten op haar social media.

"Na twaalf dagen binnen te hebben gezeten, mag ik weer naar buiten!"

'Yes! Na twaalf dagen binnen te hebben gezeten, mag ik weer naar buiten! Summer dress aan en gaan', schrijft Janice bij onderstaande foto. 

Twee dagen geleden gaf Janice nog een update dat ze zich nog altijd niet zo lekker voelde: "Ik ben gewoon nog steeds ziek", vertelde ze geïrriteerd via Instagram Stories. "Het is dag tien en ik ben nog steeds aan het hoesten, ik ben verkouden en ik heb pijn aan mijn longen (...) Je zal wel denken: heb je die Janice weer op Stories over hoe ziek ze is, maar het is echt zo!"

Janice Blok nog altijd gevloerd door corona: 'Zo gooi je je leven weg'
Lees ook

Janice Blok nog altijd gevloerd door corona: 'Zo gooi je je leven weg'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Overigens was niet alleen Janice, maar ook Donny ziek door het virus. Hij was al een paar dagen geleden opgeknapt, zo liet hij onlangs op social media weten. Inmiddels is ook hij de deur alweer uitgegaan en liet twee dagen geleden nog een immense tattoo zetten ter nagedachtenis aan zijn oma zetten. 

De twee wonen sinds vorige zomer samen en dat gaat soms nog weleens mis. Zo beging Donny onlangs nog een grote fout toen hij hun tafel wilde schoonmaken. Natuurlijk een heel lief gebaar, maar het eindigde catastrofaal, zoals hieronder nog eens is terug te zien. 

Lees meer over
Janice Blok