part deux

Nieuwe details bekend over 'intens' tweede seizoen Emily in Paris

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© STEPHANIE BRANCHU/NETFLIXNieuwe details bekend over 'intens' tweede seizoen Emily in Paris
RTL

Fans van 'Emily in Paris' vallen tijdens het tweede seizoen van de extreem populaire Netflix-serie met hun neus in de spreekwoordelijke boter. Actrice Camille Razat (27) belooft dat de nieuwe afleveringen één grote 'rollercoaster' worden. Dat vertelt ze in gesprek met 'People Magazine'.

"Ik denk dat seizoen twee nog beter wordt dan seizoen één, om eerlijk te zijn"

De opnames van het tweede seizoen Emily in Paris zijn momenteel in volle gang. De cast doet zowel Parijs als het chique Saint-Tropez aan en volgens Camille, die tevens Camille speelt in de serie, wordt haar rol in de seizoen twee steeds belangrijker. "Het wordt een achtbaan", zegt ze. "Het wordt ingewikkelder, de scènes emotioneler. Mijn rol is nog belangrijker. Ik denk dat seizoen twee nog beter wordt dan seizoen één, om eerlijk te zijn." Precies wat fans willen horen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Opnames tweede seizoen Emily in Paris van start
Lees ook

Opnames tweede seizoen Emily in Paris van start

Als Camille neemt ze in de serie de Amerikaanse Emily onder haar hoede. Zij verlaat Chicago om in de Franse hoofdstad voor een marketingbureau aan de slag te gaan. Tot Emily's grote verbazing staan de Fransen niet te popelen om haar een warm welkom te heten, maar Parisienne Camille doet dat wél. Wat hun vriendschap een stuk ingewikkelder maakt, is het feit dat Emily haar oog laat vallen op Camilles knappe vriend Gabriel. 

Hoe het verder gaat met hun ingewikkelde en stiekeme romance én of Camille er lucht van krijgt, wordt duidelijk in het tweede seizoen. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend. 

Lily Collins vertelt aan RTL Boulevard hoe het is om de rol van Emily te vertolken in de serie die tijdens de eerste maand na de release al door miljoenen huishoudens is bekeken. Het gesprek kijk je in de video hieronder terug.

Lees meer over
Lily CollinsNetflixEmily In Paris