geef me 2 middelvingers, hou ze hoog in de lucht

Ali B. steekt middelvingers op naar criticasters

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAli B. steekt middelvingers op naar criticasters
RTL

Ali B. - de B staat tegenwoordig voor buikspier - is niet gediend van de kritiek die hij ontvangt na het plaatsen van een topless foto op Instagram. Voor iedereen die commentaar levert heeft hij een boodschap: twee middelvingers.

"Ja mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja mijn schouders ook"

De 39-jarige rapper slash ondernemer is klaar met de negatieve berichten op zijn lichaam en zijn voedingspatroon. Nadat Anouk hem al vergeleek met een 'verkrampte Chippendale in menopauze' en ook Johan Derksen zijn ongenoegen uitte, slaat Ali terug. 

Anouk grapt naar Ali B: 'Verkrampte Chippendale in menopauze'
Lees ook

Anouk grapt naar Ali B: 'Verkrampte Chippendale in menopauze'

Ali laat zich het kaas niet van het brood eten. Hoewel kaas waarschijnlijk niet in zijn dieet voorkomt en koolhydraatrijk eten als brood ook niet. Op Instagram schrijft hij: 'Ja mensen ja. Ja mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja mijn schouders ook. Ja mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja mijn armen zijn niet getraind. Ja je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt.' 

Daar blijft het niet bij. 'Maar vooral ja, deze twee 🖕🏼🖕🏼middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.' Duidelijke taal. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ali B