Geen grap

Peter Pannekoek in paniek door vraag in De Slimste Mens

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPPeter Pannekoek in paniek door vraag in De Slimste Mens
RTL

Cabaretier Peter Pannekoek (35) lijkt ervan te balen dat veel mensen nog niet weten dat hij dit jaar de Oudejaarsconference op de NPO verzorgt. In 'De Slimste Mens' wist maandagavond geen van de drie deelnemers dat de 35-jarige komiek deze eer voor het eerst te beurt valt.

"Ik moet meer pers gaan doen"

De naam van de cabaretier schoot VVD-Kamerlid Zohair El Yassini, Powned-journalist Bram Douwes en boekenrecensent Lidewijde Paris echter niet te binnen. Zij suggereerden dat Bert Visscher, Theo Maassen of Claudia de Breij dit jaar op 31 december de avond zou afsluiten.

Humberto zet Peter Pannekoek voor het blok: 'Wat is dit voor vraag?'
Lees ook

Humberto zet Peter Pannekoek voor het blok: 'Wat is dit voor vraag?'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Ik moet meer pers gaan doen', verzucht Peter op sociale media, waar hij het fragment van De Slimste Mens deelt. Veel fans verzekeren de komiek onder zijn post dat zij het antwoord wél wisten. Peter heeft overigens niet te klagen, want de kaarten voor zijn tournee zijn bijna uitverkocht.

Claudia de Breij verzorgde twee maal de Oudejaarsconference, in 2016 en 2019. Theo Maassen deed het eenmaal, in 2013. Bert Visscher viel de eer nog nooit te beurt, maar de Groningse komiek staat wél in september voor de honderdste maal op het podium van Theater Carré in Amsterdam.

Lees meer over
Peter Pannekoek