Big Brother is watching everyone

Big Brother keert terug en zoekt nieuwe deelnemers

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPBig Brother keert terug en zoekt nieuwe deelnemers
RTL

Goed nieuws voor alle fans van het RTL-programma 'Big Brother': de voorbereidingen voor een nieuw seizoen zijn in volle gang en de makers zijn op zoek naar nieuwe kandidaten.

"Ben jij klaar voor het ultieme experiment? Big Brother wordt heftiger en zwaarder dan ooit"

Dat maakte het programma donderdagochtend zelf bekend op hun social media. 'Denk jij dat je het beter kan dan Jill, Nick of Liese? Ben jij klaar voor het ultieme experiment? Big Brother wordt heftiger en zwaarder dan ooit en je zal het spel tactisch moeten spelen. Durf jij mee te doen?' is bij onderstaande video te lezen. 

Via de website bigbrother-2022.com kunnen mensen zich vanaf vandaag aanmelden. Gezien de titel van de website lijkt het erop dat het nieuwe seizoen vanaf volgend jaar op de buis te zien is. 

In het spraakmakende programma wordt een groep mensen 'opgesloten' en gevolgd met camera's. In de tussentijd kunnen kijkers alles live volgen, en om de zoveel tijd vindt er een eliminatie plaats. De laatst overgebleven kandidaat in het huis wint uiteindelijk een geldprijs. 

Britse deelnemer Big Brother VIP Australië land uitgezet na rel
Lees ook

Britse deelnemer Big Brother VIP Australië land uitgezet na rel

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Begin april was nog te zien hoe Jill er met de hoofdprijs van ruim 70.000 euro vandoor ging. "Ik ga er gewoon van genieten en het weggeven aan de mensen die ik liefheb, mooie dingen met mijn mama doen als het kan na de coronatijd. Vooral veel genieten", verklaarde Jill vlak na de finale tegenover het ANP.

Een maand later had ze ongeveer 1/3 daarvan al uitgegeven aan haar eerste auto. Met de rest van het geld wil ze de studieschuld afbetalen die ze bij haar opa heeft, en een deel wordt gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum.

Lees meer over
Peter van de VeireGeraldine KemperBig Brother