Is ook nooit goed

Kim Kardashian in de problemen met merknaam

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKim Kardashian in de problemen met merknaam
RTL

Kim Kardashian (40) heeft een brief ontvangen van beautymerk SKKN+ waarin haar dringend wordt verzocht de naam van haar nieuwe beautylijn aan te passen. Kardashian wil de merknaam SKKN laten vastleggen, maar volgens het bedrijf is die naam reeds vastgelegd door eigenaresse Cyndie Lunsford. Dit meldt 'TMZ'.

"Hoewel we het oneens zijn over de inhoud van de brief, hebben we goede hoop er samen uit te komen"

Cyndie zegt al sinds juli 2017 gezichtsbehandelingen te geven onder deze naam en heeft tevens een website en verschillende sociale media accounts. De eigenaresse heeft naar eigen zeggen veel tijd, energie en geld gestoken in de ontwikkeling van de SKKN+ producten en mocht Kim dezelfde naam gebruiken dan kan dat voor verwarring zorgen.

Kim Kardashian en kids aanwezig bij releasefeestje Kanye West
Lees ook

Kim Kardashian en kids aanwezig bij releasefeestje Kanye West

"We hebben waardering voor kleine ondernemingen en steunen die zeker ook, dus petje af voor mevrouw Lunsford. Het gaat hier echter om de wet van merkrecht en wij hebben niets gedaan dat juridische actie verdient. Daarbij is het teleurstellend dat mevrouw de media opzoekt terwijl er een telefonische afspraak voor morgen gepland stond, waar haar advocaat om heeft gevraagd. Dus hoewel we het oneens zijn over de inhoud van de brief, hebben we goede hoop er samen uit te komen," aldus Kims advocaat Michael G. Rhodes.

Lees meer over
Kim Kardashian