wat een mafs gedoe

Married at First Sight-deelnemer Rein is weer terug bij zijn ex

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @reinvangastelMarried at First Sight-deelnemer Rein is weer terug bij zijn ex
RTL

Zijn deelname aan 'Married at First Sight' heeft hem misschien niet de liefde van zijn leven opgeleverd, maar deelnemer Rein van Gastel (36) is desalniettemin weer bezet! De realityster heeft de liefde gevonden bij zijn ex, zo vertelt hij in 'Privé'. 

"Het klikte als vanouds"

Rein onthulde onlangs al in een Instagram Live-sessie dat 'ie weer aan het daten was. Wie de gelukkige was hield hij toen nog even geheim, maar inmiddels mag iedereen het weten. In het weekblad vertelt de voormalig bruidegom dat hij en zijn ex Michael ongeveer al een half jaartje samen zijn. "We hebben eerder een relatie gehad. Begin dit jaar nam hij contact met mij op om weer eens af te spreken. Dat hebben we gedaan en het klikte als vanouds", aldus Rein.

Lars van Married At First Sight weer vrijgezel na korte relatie
Lees ook

Lars van Married At First Sight weer vrijgezel na korte relatie

"Van samenwonen en dat soort dingen is nog geen sprake, maar ik heb het nu erg leuk met Michael", vervolgt hij. "Het is fijn dat hij de Rein kent van vóór Married At First Sight."

Vorig jaar was in het populaire trouwprogramma te zien hoe Rein en Danny aan elkaar gekoppeld werden.  Begin dit jaar maakten de twee de balans op en concludeerden ze dat ze op meerdere punten toch te veel van elkaar verschilden. Binnenkort keert het datingprogramma terug en volgens de makers zal 'de nieuwe formule meer relaties laten slagen'.

Lees meer over
Married at First Sight