It's Britney b*tch

Fans Britney blij om eindelijk 'echte' stem te horen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Fans Britney blij om eindelijk 'echte' stem te horen
RTL

Fans van Britney Spears (39) zijn door het dolle heen. Ze zijn namelijk van mening dat ze voor het eerst in jaren weer als zichzelf te horen is. De zangeres sprak de laatste jaren vaak op aan razendsnel tempo met een hoog, kinderlijk stemgeluid, wat fans deed vermoeden dat ze flink onder invloed van medicijnen was. In een aantal nieuwe filmpjes op haar Instagram-account laat ze echter heel ander stemgeluid horen.

"Wow, dit is zo bizar om te horen!"

In het eerste filmpje op haar account vertelt Britney dat ze van plan is om haar tuin flink onder handen te nemen. "Het is een prachtige dag om te tuinieren. Mijn doel is om een vijver te installeren met koi karpers, want daar ben ik dol op. Ik ben gek op mijn huis en tuin, maar ik kan er wel wat meer aan doen", aldus de zangeres.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney Spears opgesloten in badkamer: 'Ik bleef maar schreeuwen'
Lees ook

Britney Spears opgesloten in badkamer: 'Ik bleef maar schreeuwen'

In een video die ze daarna plaatst is ze ontzettend enthousiast omdat haar allereerste iPad ooit is bezorgd. "Jongens! Ik heb geweldig nieuws, ik heb zojuist mijn eerste iPad gekregen. Let trouwens niet op mijn haar, want ik heb net in de tuin gewerkt. Maar even: ik heb een freaking iPad, die ik nog nooit heb gehad. Ik had altijd wel een kleine telefoon maar niet zoiets. Mijn kinderen hadden ze wel maar ik nu dus ook, ik ben er superblij mee!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Haar fans reageren verrast maar vooral blij onder de video’s. "Wow...dit is bizar om haar zo te horen, dit is hoe ze echt is. Ik durf het nauwelijks te geloven maar ik heb het idee dat alles nu echt de goede kant op gaat voor haar", zo schrijft een volger. Een ander zegt: "Oh mijn God, it's Britney, bitch! Horen jullie dat? Horen jullie die stem? Nu is het alleen nog haar stem die terug is, maar binnenkort is ze helemaal terug. We zijn er bijna, mensen."

Het gaat sowieso stukken beter met Britney nu ze eindelijk een nieuwe advocaat heeft:

Lees meer over
Britney Spears