Beschuit met muisjes

Liefdesbaby op komst: Famke Louise in verwachting

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPLiefdesbaby op komst: Famke Louise in verwachting
RTL

Heuglijk nieuws voor Famke Louise: de 22-jarige artiest is zwanger van haar eerste kindje. Dat laat ze weten in een bericht op haar social media.

"Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word!"

Gisteren maakte Famke nog officieel bekend smoorverliefd te zijn op Denzel Slager, de vader van haar toekomstige kindje. De twee wonen inmiddels ook al samen en gaven aan RTL Boulevard ook hun eerste, gezamenlijke interview. De beelden zijn hieronder terug te zien. 

Verliefde Famke Louise dolblij met Denzel: 'Nieuw begin'
Lees ook

Verliefde Famke Louise dolblij met Denzel: 'Nieuw begin'

Op haar Instagram-account schrijft de trotse moeder in spé: 'Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, Love you Denzel.'

Veel volgers feliciteren Famke met het babynieuws. 'Gefeliciteerd' en 'Aa mini Famke incoming!' wordt er onder meer geschreven. Het geslacht en wanneer het kindje is uitgerekend, is nog niet bekend.

Wel laat Famke aan RTL Boulevard onder meer weten dat ze last had van enkele typische kwaaltjes zoals moeheid en duizeligheid.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Famke en Denzel hebben in RTL Boulevard meer verteld over de zwangerschap. Dat zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Famke LouiseBaby