LEKKER ESMEEZINGEN

Ronnie Flex helpt Esmée Denters aan muzikale comeback

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRonnie Flex helpt Esmée Denters aan muzikale comeback
RTL

Met nummers als 'Outta Here' en 'Love Dealer' scoort Esmée Denters (32) al meer dan een decennium geleden absolute wereldhits. Hoewel ze samenwerkt met Justin Timberlake (40), weet Esmee inmiddels als geen ander wat 'fifteen minutes of fame' inhoudt. Maar ze is weer te horen met nieuwe muziek, ook al is het niet echt haar eigen plaat.

Ronnie Flex deelde vandaag een bericht (dat inmiddels weer is verwijderd) op zijn Instagram-pagina, waarop hij de nummers op zijn nieuwe album aankondigt. De rapper brengt binnenkort een nummer uit waarop hij samen zingt met zijn dochter Nori, maar met wie hij óók zingt: Esmée Denters.

Het nummer dat de twee zingen heet 'Tien Dagen'. Met haar muzikale comeback leeft Esmée weer een beetje het sprookje dat ze in haar jongere jaren leefde, voordat ze uiteindelijk een bijbaantje in een Frozen Yoghurt-zaak had. Een schril contrast. Wanneer het nummer uitkomt is nog niet bekend.

Esmée Denters is klaar voor comeback
Lees ook

Esmée Denters is klaar voor comeback

Op het album is Ronnie dus te horen met zijn dochtertje Nori. Wellicht is hij over een paar jaar te horen met zijn tweede kindje, waarvan vriendin Demi de Boer nu in verwachting is. In de video hieronder vertelt Ronnie over zijn tweede wondertje.

Lees meer over
Esmée DentersRonnie Flex