u vraagt, wij draaien

Bridget Maasland showt intieme tattoo na vragen van volgers

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @bridgetmaaslandBridget Maasland showt intieme tattoo na vragen van volgers
RTL

Presentatrice Bridget Maasland (46) trakteerde haar volgers woensdagmiddag gezellig op een naaktselfie. Op die foto was te zien dat ze een tattoo op haar onderrug heeft en menigeen vroeg zich af wát ze daar precies heeft laten tatoeëren. Bridget is de beroerdste niet en deelt nu ook een close-upfoto van het antwoord.

"Is dat een machinegeweer op je rug?"

Bridget nam gisteren een warm bad en begon met het bingen van dramaserie Grey's Anatomy, maar niet voordat ze nog even een selfie'tje schoot. In de spiegel op de achtergrond is haar rug goed te zien en daarmee ook haar tattoo - maar veel volgers wilden dat ontwerp graag van dichterbij bewonderen.

Bridget Maasland stelt vriend Christian voor op social media
Lees ook

Bridget Maasland stelt vriend Christian voor op social media

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sommigen hadden zelf al zo hun ideeën. 'Is dat een machinegeweer op je rug?' vroeg privédetective Sander van Betten, de ex-vlam van Erica Meiland, bijvoorbeeld. Een andere volger wist het antwoord: 'Het is een vogeltje op een takje. Een mees.' Dat vogeltje verwijst uiteraard naar Bridgets zoon, Mees, die ze in 2008 met Pepijn Padberg kreeg. 

Vandaag showt Bridget de tattoo nog eens duidelijk in haar Instagram Story.

Tattoo Bridget Maasland© Instagram @bridgetmaasland
Tattoo Bridget Maasland

Bridget laat in de comments ook weten fan te zijn van de populaire RTL4-serie B&B Vol Liefde. De presentatrice kijkt de serie vooruit op Videoland, vertelt ze. In het programma is te zien hoe vrijgezelle en buitenlandse B&B-eigenaren bezoek ontvangen van Nederlandse singles zodat ze samen op date kunnen. Enkele deelnemers waren gisteravond te gast in de talkshow van Humberto Tan, en één van hen maakte nogal indruk

Lees meer over
Bridget MaaslandFoto