Rooijakkers over de vloer

Radicale beslissing B&B-baas Vincent brengt iedereen van slag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeRadicale beslissing B&B-baas Vincent brengt iedereen van slag
RTL

De rustige Vincent (33) heeft er best een beetje moeite mee dat hij drie vrouwen over de vloer heeft. Eerder vertelde hij in 'B&B Vol Liefde' dan ook aan presentator Art Rooijakkers (44) dat hij misschien eerlijk moet zijn en één van hen de bons moet geven. En dat is dan ook precies wat 'ie doet.

"Uiteindelijk hebben wij met z’n drieën de focus op één man, hij moet dat verdelen over drie vrouwen"

Vincent loopt er dus al een tijdje mee rond, maar voor Marcella komt het als donderslag bij heldere hemel wanneer Vincent haar even apart neemt. "Op dit moment, met drie dames, is het gewoon net even te veel. Ik kan het allemaal niet zo goed handelen. Dus toen dacht ik: ik moet die knoop gewoon zelf gaan doorhakken", begint hij.

Hoewel hij Marcella 'een fantastische meid' vindt, houdt het voor hem hier op. "Ik denk dat we niet die romantische klik hebben", deelt hij haar mee.

Debbie reageert op haatreacties B&B Vol Liefde: 'In het begin raakt het je'
Lees ook

Debbie reageert op haatreacties B&B Vol Liefde: 'In het begin raakt het je'

Hoewel Marcella zich tegenover Vincent nog groot houdt, breekt ze even later voor de camera. "Dat kan… Als hij dat niet voelt. Het is niet dat ik hem de afgelopen dagen wilde bespringen", verklaart ze. "Maar het is goed zo. We zijn allemaal dit avontuur gestart. Uiteindelijk hebben wij met z’n drieën de focus op één man, hij moet dat verdelen over drie vrouwen." 

Marcella lijkt er dus vrede mee te hebben, al had Vincent in haar ogen wel iets meer kunnen doen om haar beter te leren kennen: "Ik denk niet dat hij heel veel heeft gevraagd om mij beter te leren kennen."

Ook de andere vrouwen zagen de beslissing niet aankomen. "Ik ben er nog, maar ik had gisteren al wel een gevoel dat als het moment zou komen, Marcella degene zou zijn die zou gaan", vertelt Sophie. Ook Monique vindt het 'heel jammer' dat haar maatje vertrekt, ze vertelt: "Het is wel duidelijk dat we het leuk kunnen vinden samen. Daar gaat het natuurlijk niet om, maar het helpt wel mee."

In Saint-Seine heeft Bert inmiddels al van drie vrouwen afscheid genomen, omdat hij geen klik voelde. Zij namen op hun beurt volgens de B&B-eigenaar te weinig moeite om hem te leren kennen. Alleen Gwen is er nog, maar daar komt binnenkort verandering in...

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Videoland