#freebritney

'Moeder Britney bekommerde zich 13 jaar lang niet over haar'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Moeder Britney bekommerde zich 13 jaar lang niet over haar'
RTL

Jamie Spears heeft via zijn advocaat Vivian Lee Thoreen laten weten geen goed woord over te hebben voor zijn ex-vrouw Lynne, de moeder van Britney (39). Volgens hem heeft ze zich 13 jaar lang niet bekommerd om haar dochter en wilde de zangeres haar moeder niet eens zien toen ze in 2019 werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dit meldt 'TMZ'.

"Hij heeft haar beschermd, omdat hij onvoorwaardelijk van zijn dochter houdt"

"De heer Spears heeft zijn dochter geholpen op het moment dat ze hem het hardst nodig had. Ze zat er mentaal en emotioneel compleet doorheen, nadat ze jarenlang gemanipuleerd werd door 'roofdieren' uit de entertainmentindustrie en er financieel niet goed voor stond. Hij heeft haar beschermd, omdat hij onvoorwaardelijk van zijn dochter houdt", aldus Thoreen.

Vader Britney Spears stapt op als haar toezichthouder
Lees ook

Vader Britney Spears stapt op als haar toezichthouder

Ze vervolgt: "In plaats van de heer Spears continu aanvallen zou Lynne dankbaar moeten zijn dat hij er al die jaren voor Britney is geweest. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar stond hij voor haar klaar, wat niet altijd makkelijk was. Lynne heeft nauwelijks naar haar omgekeken en gedraagt al decennia niet meer als een verantwoordelijke ouder. Haar huis en levensonderhoud wordt volledig gefinancierd van Britneys geld. Bovendien heeft ze een boek geschreven over haar dochter, in plaats van haar te helpen. Ze profiteert al jarenlang van haar eigen kind."

Lynne liet onlangs weten tegen haar ex-man te willen getuigen in de zaak, mocht daar vraag naar zijn. Volgens haar leeft Britney al jaren in angst en verafschuwt ze haar vader.

Lees meer over
Britney Spears