trouble in paradise

Nico van Temptation Island deed eerder mee aan dít programma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenNico van Temptation Island deed eerder mee aan dít programma
RTL

De vier koppels die hun relatie gaan testen in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' zijn eindelijk aan je voorgesteld. Eén van de acht gezichten komt ons wel heel bekend voor: Nico heeft namelijk eerder al aan een realityprogramma meegewerkt.

Nico is al gewend aan het leven vóór de camera's. In 2018 was hij één van de kandidaten die meedeed aan het programma Ex On The Beach: Double Dutch. Je weet wel, het seizoen met grote namen als Alex Maas, Elodie Laay en Channah Koerten. Erg veel televisieminuten kreeg Nico daardoor niet. 

Het grote verschil is dat hij nu, drie jaar later, een vriendin heeft. En blijkbaar is er trouble in paradise, want de meeste koppels doen mee aan Temptation Island om iets te bewijzen. Dat ze trouw blijven, loyaal zijn of de ander heus wel missen als ze twee weken lang feesten met het andere geslacht, bijvoorbeeld. 

Déze vier koppels gaan vanaf 26 augustus de ultieme relatietest aan
Lees ook

Déze vier koppels gaan vanaf 26 augustus de ultieme relatietest aan

Donna & Nico

Donna en Nico (allebei 26 jaar) zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. Ook daarna zetten ze grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich aan de jaloerse houding van Donna, hij voelt soms wat wantrouwen. Op Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat dat wantrouwen niet nodig is en testen ze of ze écht de ware voor elkaar zijn.  

Temptation Island: Love or Leave gaat vanaf 26 augustus van start bij Videoland. In de video hieronder krijg je alvast een smeuïg voorproefje van het seizoen. 

Lees meer over
Temptation IslandEx on the Beach