wat een Jørney

Zwangere Jørney zet nu alweer punt achter relatie Odim

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jur_ney_Zwangere Jørney zet nu alweer punt achter relatie Odim
RTL

Waar de zwangere Jørney afgelopen juni nog verkondigde 'nooit meer samen te komen' met Odim, de vader van haar aanstaande kindje, verrasten het 'Ex on the Beach: Double Dutch'-koppeltje twee weken geleden weer vriend en vijand met een liefdesverklaring aan elkaar. De verzoening bleek echter van korte duur, want Jørney heeft laten weten er inmiddels weer alleen voor te staan.

"Het is gewoon klaar"

"We zijn samen. Er zijn mensen die denken dat we niet meer samen zijn, maar jullie hebben het mis", vertelde een verliefde Jørney eind juli nog in haar vlog. Ook Odim zag destijds de toekomst nog rooskleurig in en gaf aan 'samen oud te willen worden', iets waar de aanstaande moeder toen nog volledig achterstond. Ze gaf zelfs aan 'samen heel veel kindjes' te willen maken.

Nu, twee weken later, denkt ze daar echter weer heel anders over. 'Het is gewoon klaar', laat de EOTB-ster weten op het roddelkanaal MarwaJuice. Jørney geeft in het bericht aan dat er tussen haar en Odim geen haat is en ze gewoon 'normaal' tegen elkaar doen voor hun nog ongeboren kindje. Eens kijken hoe lang het deze keer duurt...

EOTB-deelnemers Jørney en Odim bevestigen: ze zijn weer samen
Lees ook

EOTB-deelnemers Jørney en Odim bevestigen: ze zijn weer samen

Jørney maakte afgelopen juni bekend in verwachting te zijn. "Ik ben nu al een tijdje zwanger", bevestigde ze in een video op haar YouTube-kanaal. "De reden dat ik het niet heb verteld, is omdat ik in alle rust met Odim wilde nadenken over welke beslissing wij wilden nemen." 

Niet alleen Odim, ook haar gezondheid liet Jørney de afgelopen tijd in de steek. Tegenover Shownieuws vertelde de realityster onlangs dat ze in het begin niets anders deed dan overgeven. Omdat Jørney niets binnen kon houden vlogen de kilo's eraf en eindigde ze in het ziekenhuis, om aan te sterken. Uiteindelijk lag ze daar een week aan het infuus. "Na één dag aan het infuus was ik al een halve kilo aangekomen. Dat ging gelukkig heel snel. Ik merkte dat ik het echt nodig had en voelde me echt weer mens worden", aldus de mommy to be.

Jørney en Odim leerden elkaar kennen tijdens Ex on the Beach. Echter moest Odim eerder al het spraakmakende programma verlaten, waarna Jørney het aanlegde met Danny. 

Het vertrek van Odim kwam als donderslag bij heldere hemel. Niet alleen voor hemzelf, maar óók voor kijkers en medekandidaten. Degene die de knoop moest doorhakken over zijn vertrek was Sander, en hij heeft tot op de dag van vandaag spijt van zijn keuze. Dat vertelde hij in onze eigen serie Shots Fired: 

Lees meer over
Ex on the Beach